Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2014 οι οποίοι άρχισαν επίσημα στις 27 Οκτωβρίου και τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και του Δημάρχου κυρίου Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων οι αθλητές του Ιδιωτικού Ειδικού Σχολείου NewHope έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στα αθλήματα της ποδηλασίας, κολύμβησης, στίβου, μπόουλινγκ, ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας.

Οι αθλητές μας έφεραν τα ποιο κάτω αποτελέσματα:

Συμμετοχή των αθλητών Λούης Τσίβικος, Γιώργος Αντρέου, Νάσια Κιμίση, Αντιγόνη Γεωργιάδου και Αλεξάνδρα Μιλτιάδους στη καλαθόσφαιρα. Συμμετοχή του αθλητή Νίκου Λιμνιώτη στο ποδόσφαιρο.

Στο μπόουλινγκ η Αλεξάνδρα Μιλτιάδους κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια ενώ η Αντιγόνη Γεωργιάδου 1 χρυσό και 1 χάλκινο.

Στην ποδηλασία η Χλόη Δημητριάδου κατέκτησε την 3η θέση Στην κολύμβηση η Χριστιάνα Κυριακίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Μαρία Κυριακίδου κατετάγη 3η.

Ο Τιμόθεος Βασιλείου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο και το αργυρό στα 100 μέτρα ελεύθερο.

Στο στίβο ο Γιώργος Αντρέου κατετάγη 3ος στη σφαιροβολία.

Ο Άρον Ελματζιάν 1ος στα 25μέτρα τρέξιμο.

Η Νάσια Κιμίση χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα και 200 μέτρα τρέξιμο.

Ο Νίκος Λιμνιώτης συμμετείχε στα 100 μέτρα τρέξιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες Νάσια Κιμίση, Αλεξάνδρα Μιλτιάδους, Χριστιάνα Κυριακίδου και Μαρία Κυριακίδου έλαβαν μέρος στο τελετουργικό κομμάτι μαζί με τις χορεύτριες του LondonSchoolofBalletκατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε η κυρία Βίκυ Αγαπίου.

To Ιδιωτικό Ειδικό Σχολείο NewHope ευχαριστεί θερμά όσους συνέτειναν στην επιτυχία των φετινών αγώνων.